Blisterförpackning

Blåbär Extra
Med extra mycket blåbärextrakt och högre innehåll av det aktiva ämnet antocyaner.
Blåbär är ur näringssynpunkt ett livsmedel med mycket antioxidanter, C-vitamin och lutein som är bra för synen. Blåbär sägs stärka blodkärlen, behandla diarré och på andra sätt vara bra för magen. Sägs även vara bra för minnet och kunna förhindra demenssjukdomar. En del anser att blåbär förbättrar mörkerseende och reglerar blodsockret.

Tranbär Extra
Med extra mycket tranbärsextrakt samt C-vitamin.
Tranbär sägs vara bra mot urinvägsinfektioner och motverka hjärt- och kärlsjukdomar. Tranbär har länge används som en huskur, av framförallt kvinnor, för många olika besvär.

Nattljus
Problem med huvudvärk, irritation och ömma bröst dagarna före mens beror på en obalans i kroppens fettsyrasammansättning. Denna obalans stör bl.a. produktionen av prostaglandin och ger brist på gammalinolensyra som orsakar PMS-besvär. Att tillföra Jättenattljusolja kan stimulera kroppens produktion av prostaglandiner, vilket leder till att fettsyrabalansen normaliseras. När balansen återställs lindras PMS-besvären, eller försvinner helt. Det sägs att Nattljus även kan lindra besvär med hudinflammationer och eksem.