Omega 3-produkter

Omega 3 Basic
Omega-3 är bra för hjärta, kärl och koncentration. Sägs även ha positiv effekt på minnet

Omega 3 Familj
Omega-3 är bra för hjärta, kärl och koncentration. Sägs även ha positiv effekt på minnet.

Omega 3 Nalle
Denna trevliga förpackning innehåller Omega-3 som är bra för hjärta, kärl och koncentration. Sägs även ha positiv effekt på minnet.

BLÅBÄR +
Vitasal Blåbär+ är en produkt som kombinerar Omega 3 med blåbärens rikedom av antioxidanter och C-vitaminer. Blåbär är rikt på lutein som sägs vara bra för synen. Kombinerat med Omega 3 som är bra för hjärta, kärl och koncentration är detta en produkt för såväl äldre som aktiva människor.

Laxolja
Omega-3 är bra för hjärta, kärl och koncentration. Sägs även ha positiv effekt på minnet. Vitasal Laxolja kommer från kontrollerade odlingar i Norge, vilket säkerställer hög kvalitet och innehåller höga halter av Omega 3-fetter. Vitasal Laxolja – Omega 3 har med sin unika produktionsprocess säkerställt en hög kvalitet och dessutom innehåller Vitasal Laxolja även Omega- 6, -7 och -9, för att få optimal balans.

Sälolja
Sälolja är ett naturligt kosttillskott som främjar rörligt liv. Sälolja har ett naturligt högt innehåll av Omega 3-fettsyror. Säloljan från Vitasal kommer från späcket hos grönlandssälen, en sälart som inte finns med på listan över utrotningshotade djurarter. Sälolja sägs vara bra för ömma och stela leder, vara fördelaktig vid diabetes och sägs även vara lätt blodtryck- och kolesterolsänkande samt vara fördelaktig vid mild psoriasis och torr hud. Sälolja sägs ha positiv effektiv vid lätt nedstämdhet och koncentrationssvårigheter.